Volg Winkeljobs via
Homepage | Over Winkeljobs
Over Winkeljobs
Winkeljobs.nl is een gespecialiseerde vacaturesite voor winkelpersoneel. Ons doel is om werkgevers en werkzoekenden in de detailhandel met elkaar in contact te brengen. We doen dit op een manier die afwijkt van andere vacaturesites. Naast onze specifieke doelgroep hebben wij ook een andere filosofie over het online werven van personeel.

Werkgevers
Wij begrijpen dat uw tijd beperkt is en uw aandacht uitgaat naar uw klanten en de verkoop van uw producten. Het is daarom belangrijk dat het werven van personeel soepel verloopt. U wilt geen honderden CV’s doorlezen en er daarna achterkomen dat de kandidaat die u gevonden heeft niet meer geďnteresseerd is in een baan.

Winkeljobs.nl doet het anders. Als u bij Winkeljobs.nl een vacature plaats ontvangt u alleen sollicitaties van kandidaten die ook echt op uw vacature gesolliciteerd hebben. Wij hebben geen database met (verouderde) CV's en u ontvangt van ons ook geen e-mails met door ons geselecteerde kandidaten. Kandidaten hoeven zich bij ons niet aan te melden of een account aan te maken. Zij reageren direct op uw vacature en solliciteren eenvoudig via het online sollicitatieformulier. De sollicitaties en CV’s worden direct naar u toegestuurd. Daarna kunt rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Kijk dan op de pagina 'Help' of neem contact met ons op via het vragenformulier. Direct uw vacature plaatsen kan via de pagina 'Voor werkgevers'.

Kandidaten
Zoekt u een baan in de detailhandel? Wij zetten ons in om u een zo groot mogelijk aanbod te bieden met vacatures in de detailhandel. Hierbij gaan wij net iets anders te werk dan andere vacaturesites.

Winkeljobs.nl heeft geen database met CV's waarin de werkgever op zoek moet naar een geschikte kandidaat. Wij gaan uit van het principe dat een kandidaat actief moet solliciteren op een vacature. Dit kunt u eenvoudig doen via het online sollicitatieformulier. Uw sollicitatie en eventueel uw CV wordt direct via e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarna kan de werkgever rechtstreeks contact met u opnemen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Kijk dan op de pagina 'Help' of neem contact met ons op via het vragenformulier. Direct uw vacature plaatsen kan via de pagina 'Voor werkgevers'.
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De vacaturebank voor winkelpersoneel
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht winkel vacatures   |   Over Winkeljobs   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2018 Winkeljobs.nl - Vacaturebank voor winkel vacatures, detailhandel en winkelpersoneel - Winkeljobs.nl is een onderdeel van Made by Johan.